Deer Peter B.V.

Wat hebben Meppel, Heineken en charisma met elkaar te maken?

Wat hebben Meppel, Heineken en charisma met elkaar te maken?

We zijn trots te melden dat we een samenwerkingsverband zijn aangegaan met Start With You!

Start With You uit Meppel is een bedrijf die sterk gelooft in de kracht en mogelijkheden van het individu. Ze bieden hulp aan personen die het gevoel hebben in hun carrière te stagneren en verlangen naar een frisse uitdaging. Met een sterke nadruk op persoonlijke ontwikkeling, leveren zij de nodige steun om de volgende carrièrestap te maken.


Ik ken de eigenaar van Start With You, Sander, persoonlijk als collega in de DJ-scene. Onze gedeelde ervaringen en passies hebben onze band versterkt en deze samenwerking mogelijk gemaakt.


Onze samenwerking voelt als een natuurlijke synergie. Beide teams zijn vol charisma, ambitieus en gepassioneerd in het creëren en ontwikkelen. Deze gedeelde passie maakt onze samenwerking bijzonder dynamisch.

Gezamenlijk zullen we ons toeleggen op het recruiten van topkandidaten voor gerenommeerde merken zoals Heineken, Mentos, Fruitella en Jacobs Douwe Egberts in samenwerking met 2B-Technical Recruitment. We zijn enthousiast over de geweldige resultaten die deze samenwerking ongetwijfeld zal genereren.