Deer Peter B.V.

Retargeting accountancy

Retargeting accountancy

Boekhoud Check

Als het gaat om financieel advies voor ZZP’ers, is één maat zeker niet voor iedereen geschikt. Daarom hebben wij in samenwerking met van der Werff Controlling uit Stiens, een baanbrekende tool ontwikkeld: de Boekhoud Check. Deze tool is ontworpen om ZZP’ers op maat gemaakt advies te geven via een snelle online quiz, gevolgd door een gerichte e-mailcampagne.

 

Hoe werkt het? 

Wanneer ZZP’ers zich aanmelden voor de ‘Boekhoud Check’, worden ze naar een specifieke adviescategorie geleid op basis van hun antwoorden:

  1. E-Boekhouden

  2. Jortt

  3. Boekhoud abonnement bij van der Werff Controlling

 

New business

Het commerciële aspect van dit initiatief is tweeledig. Ten eerste genereren we inkomsten via affiliate links naar de aanbevolen boekhoudoplossingen. Daarnaast opent het nieuwe zakelijke kansen voor ‘van der Werff Controlling’, waardoor ze hun klantenbestand kunnen uitbreiden.

 

Wat zit er achter de schermen?

Het hele proces is volledig geautomatiseerd. Wanneer een lead de ‘Boekhoud Check’ invult, wordt deze informatie direct naar Zapier gestuurd. Hier wordt de informatie gefilterd en onderverdeeld in één van de drie bovenstaande categorieën. Vervolgens wordt de lead als een nieuw contact toegevoegd aan Active Campaign, met een specifieke tag die overeenkomt met het gegeven advies. Op basis van deze tag stuurt Active Campaign automatisch de juiste e-mail naar de lead.

Ook automatiseren? Neem contact op.

Zapier