☑️ Één van onze labels

Deer Flex

Samen op jacht

Jouw Flexibele Schil

Waarom zou je online marketing uitbesteden? Het antwoord is simpel: tijd en expertise.

 

Bij Deer Flex begrijpen we dat ieder bedrijf zijn eigen behoeften heeft als het gaat om online marketingondersteuning. Daarom bieden we flexibele arbeidsoplossingen die aansluiten op jouw doelen en verwachtingen.

 

Als een toegewijde partner sta ik, Thijs Dahler, klaar om jou te ondersteunen en te ontzorgen op het gebied van online marketing. Of je nu op zoek bent naar SEO-optimalisatie, betaalde advertenties, social media marketing, e-mailmarketing of content creatie, wij bieden maatwerkoplossingen die passen bij jouw behoeften.

Online Marketing Zwolle

Deer Flex

  • Persoonlijke aandacht: We dompelen ons onder in de visie en behoeften van jouw bedrijf. Door te luisteren naar jouw wensen en doelstellingen, ontwikkelen we een strategie en aanpak die daarop aansluit.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele arbeidsoplossingen die meegroeien met jouw bedrijf. Of het nu gaat om een kortlopend project of langdurige ondersteuning, wij passen ons aan jouw schema aan.
  • Transparantie: Bij Deer Flex geloven we in open communicatie en transparantie. Je wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten en de voortgang van jouw projecten en krijgt duidelijke rapportages over de behaalde resultaten.
  • Expertise: Uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van online marketing wordt ingezet om jouw bedrijf te ondersteunen en jouw doelstellingen te behalen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

Uurtarieven

Allround marketeer inhuren: 50 euro per uur all-in

Allround recruiter inhuren: 50 euro per uur all-in

Huur Thijs in als flexibele schil

Deer Flex