☑️ Één van onze labels

Who’s Peter?

Samen op jacht

👋🏼 Who’s Peter?

Who’s Peter? Maak kennis met Thijs Dahler!

 

Als marketeer bij Deer Peter, ben ik gedreven door mijn passie voor marketing en mijn vastberadenheid om grenzen te verleggen. Bekend om mijn enthousiasme, creativiteit en directe aanpak, streef ik ernaar om Deer Peter te laten uitgroeien tot het meest vooraanstaande marketingbureau van Zwolle.

 

Mijn roots liggen in de ICT-wereld, waar ik een goede basis heb kunnen leggen in kennis en vaardigheden voor mijn echte passie: Marketing.

 

Geïnspireerd door mijn familiebedrijf De Kebof, waar ik mijn enthousiasme voor ondernemen ontdekte, besloot ik mijn eigen pad te volgen. En zo kwam Deer Peter tot leven.

 

Bij Deer Peter draait alles om het creëren van waarde voor onze klanten. We geloven sterk in het leveren van resultaten die de verwachtingen overtreffen en het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

 

We streven ernaar om te luisteren naar de behoeften en doelstellingen van onze klanten, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die echt een verschil maken. Of het nu gaat om het genereren van leads, het optimaliseren van advertenties of het ontwikkelen van een uitgebreide marketingcampagne, we zijn vastbesloten om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

 

Bij Deer Peter hechten we veel waarde aan transparantie en open communicatie. We zijn toegewijd in het delen van onze kennis en expertise met onze klanten, waardoor je als klant volledig op de hoogte bent van onze processen en activiteiten.

Hoewel ik, Thijs Dahler, de drijvende kracht ben achter Deer Peter, geloof ik sterk in het belang van samenwerking en de juiste expertise op het juiste moment. Daarom werk ik nauw samen met strategische partners, die worden ingezet op basis van hun specifieke vaardigheden en kennis.

 

Dus, wie is Peter? Nou, Peter, dat ben ik – Thijs Dahler. En samen met mijn netwerk van strategische partners sta ik klaar om jouw marketingdoelen te verwezenlijken en de wereld van marketing op zijn kop te zetten.