Leadinfo Partner

Guerrilla Marketing: Retarget websitebezoekers met Leadinfo

Wat is Leadinfo?

“Leadinfo is een software tool waarbij wij zakelijke bezoekers herkennen op basis van hun IP-adres. Door alle informatie die wij hebben verzameld maken wij een profiel in de inbox waardoor je gericht kan, bellen, mailen, campagnes kan draaien en retargetten.” Aldus Annette van Leadinfo.

ย 

Maximaliseer je zakelijke kansen: dit kan je ermee!

๐Ÿš€ Verwelkomen van de bezoeker onder de naam van het bedrijf.

๐Ÿš€ Doelgericht benaderen van bezoekers door middel van, bijvoorbeeld, e-mailmarketing.

๐Ÿš€ Volgen van websitebezoekers (real-time).

๐Ÿš€ Analyseren van interacties op de website door middel van een hotmap.

๐Ÿš€ Verzamelen van leads door het aanbieden van een leadformulier.

ย 

AVG-Proof

Leadinfo mag volgens AVG worden gebruikt. Toestemming is niet altijd nodig, maar er moet wel een gerechtvaardigd belang aanwezig zijn en rekening worden gehouden met privacy. Het gebruikte persoonsgegevens zijn beperkt en in de privacyverklaring moet worden vermeld dat de software wordt gebruikt.
ย 

Leadinfo Partner

Wij zijn sinds januari 2023 partner van Leadinfo en dit betekent dat wij proefperiodes mogen aanbieden van 14 dagen. Vul hetย contactformulierย in en dan maken we een vrijblijvend proefaccount aan via onze partner portal. Je hoeft dus zelf niet te registreren bij Leadinfo.

Previous
Next

Deer Peter, samen op jacht

Interim Transport Group
Online

500+ leads p/m voor ITG Dalen

Met onze Werving & Selectie 2.0-campagne is het binnen twee weken gelukt om voor ITG meer dan 500+ aanmeldingen (leads) te genereren.

Bedrijfsvideo Deer Peter
Partners

Bedrijfsvideo gerealiseerd door Harald Vos

Ieder bedrijf heeft een pakkende video nodig, dit straalt passie en autoriteit uit. Daarom vroegen we aan Harald of hij een pakkende bedrijfsvideo op ons kantoor wilde schieten.

Hoe Drink Jij Je Koffie?