Deer Peter B.V.

Marketingcampagne voor Gemeente Coevorden

Marketingcampagne voor Gemeente Coevorden

Marketing in Coevorden

De Gemeente Coevorden heeft voor afgelopen Open Bedrijvendag de hulp ingeschakeld van de Level Up Club om de Open Bedrijvendag goed op de kaart te zetten bij de inwoners en bedrijven van Coevorden. Na een succesvolle editie kregen wij de deze gave review vanuit de gemeente Coevorden.

 

Review Gemeente Coevorden

De Level Up Club (of Thijs en Sid) hebben de gemeente Coevorden geholpen bij de organisatie van de Open Bedrijvendag 2022 door verschillende social media campagnes op te zetten voor drie verschillende doelgroepen. De campagnes werden ingezet met twee doelen: meer klanten en meer bedrijven bij de Open Bedrijvendag betrekken.

 

Thijs en Sid hebben op maat gemaakte campagnes. De doelgroepen werden in beeld gebracht en er werd een planning gemaakt met kostenoverzicht. Wekelijks werd er (in de vorm van een beknopt rapport) een update gegeven over het klikgedrag en werd uitgelegd of dit klikgedrag als positief of negatief te bestempelen was. Ze stelden zich daarnaast zeer toegankelijk op en wisten vragen goed te beantwoorden.

Deze campagnes hebben zeer zeker een positieve invloed gehad op het aantal bezoekers tijdens de Open Bedrijvendag 2022.”

 

Werkzaamheden Deer Peter (online)

I.v.m. de AVG mogen wij geen resultaten delen. Daarom hebben we onze werkzaamheden voor Gemeente Coevorden opgesomd:

👉 Online marketingplan schrijven
👉 Marketingcampagnes om leads te genereren 
👉 Marketingcampagnes om traffic te genereren

Werkzaamheden Level Up Club (offline)

👉 Wekelijkse rapportage
👉 Marketingstrategie
👉 Marktonderzoek
👉 Coördinatie
👉 Drukwerk
👉 Doelgroep analyse
👉 Touchpoints vaststellen
👉 Flyer campagne
👉 Tekstenschrijven
👉 Vormgeving

Vorige slide
Volgende slide