Deer Peter B.V.

De oorsprong van Deer Peter

De oorsprong van Deer Peter

Deer Peter

Toen Thijs in 2019 zijn bedrijf ‘Deer Peter’ oprichtte, deed hij dit met een visie die dieper ging dan alleen zakendoen. Elk element van de naam heeft zijn eigen verhaal, geworteld in Thijs’ leven en ambities.


Het hert, in het Engels ‘Deer’, staat symbool voor autoriteit en grootse dromen, perfect passend bij wat Thijs voor ogen had. Maar er zit meer achter deze keuze. Tijdens een familie verjaardag, waar verhalen over de jachtpassie van de familie werden gedeeld, werd de inspiratie voor de naam geboren. Bovendien had hij groot respect voor zijn grootouders, die een meubelzaak genaamd ‘De Kebof’ runden. Door het hert in de naam te integreren, verbond Thijs zijn ondernemersambities met zijn familiegeschiedenis.


En dan is er ‘Peter’, niet zomaar een naam, maar de tweede naam van Thijs zelf. Door deze persoonlijke touch wilde hij laten zien dat achter elk bedrijf echte mensen schuilgaan. Zo werd ‘Deer Peter’ niet alleen een bedrijfsnaam, maar ook een eerbetoon aan familie, traditie en persoonlijke dromen.