fbpx
Deer Peter B.V.

De oorsprong van Deer Peter

De oorsprong van Deer Peter

Het verhaal achter Deer Peter

Deer Peter, opgericht in 2020, dankt zijn naam aan de samenvoeging van drie symbolische elementen: het Engelse woord voor hert (Deer), de naam Peter en vooral familie. Hieronder leggen we de betekenis van elk element uit.

 

Deer

Het hert symboliseert autoriteit en grootse ambities, wat naadloos aansluit bij de visie en doelen van ons bedrijf.

 

Peter

Peter is de tweede naam van Thijs, de eigenaar van Deer Peter. Door zijn naam in de bedrijfsnaam op te nemen, benadrukt hij zijn persoonlijke betrokkenheid bij het bedrijf en onze klanten. Het gaat immers om de persoon, niet alleen om het bedrijf!

 

De Kebof

Tijdens een familiebijeenkomst kwam Thijs op het idee voor de bedrijfsnaam. Aangezien de (herten)jacht een grote rol speelde in zijn familie, koos Thijs ervoor om het hert als symbool en verwijzing naar de familiebanden in de bedrijfsnaam te verwerken. Thijs haalde ook inspiratie uit zijn grootouders, die een meubelzaak genaamd De Kebof runden. Hij bewonderde hun harde werk en toewijding en wilde eveneens succesvol zijn als ondernemer. Dit leidde ertoe dat hij in 2019 zijn eigen bedrijf oprichtte. De naam Deer Peter vertegenwoordigt dus zowel zijn ondernemersdromen als een eerbetoon aan zijn hechte familiebanden.

Deer Peter, samen op jacht