Deer Peter B.V.

Jobmarketing voor Bakker Groep Coevorden

Jobmarketing voor Bakker Groep Coevorden

Bakker Groep Coevorden

“Het begon met een wild idee van een aantal creatieve jongens uit ons netwerk, maar inmiddels zijn we meer dan tevreden over de resultaten en besteden we al onze moeilijk in te vullen vacatures uit aan LevelUpClub.nl. En ja, het werkt echt. Wij spreken de vacature door, bepalen samen het plan en het budget en de Level Up Club gaat aan het werk. Tijdens de besproken periode worden we wekelijks op de hoogte gehouden van de voortgang en krijgen we inzicht in de statistieken van de campagnes. Vervolgens krijgen we de kandidaten al voorgesorteerd aangeboden, zodat wij meteen onze pijlen kunnen richten op de meest gemotiveerde en passende kandidaten.” aldus Hardy Keemink van Bakker Groep Coevorden.

 

Jobmarketing

De dienst W&S2.0 is onze merknaam voor jobmarketing en initiatief van samenwerkende ondernemers in de Level Up Club. Door krachten te bundelen en kennis te delen zijn we in staat om bijzondere oplossingen te bedenken voor veel voorkomende zakelijke problemen. Zo is het personeelstekort voor veel bedrijven een groot issue. Het staat groei in de weg en soms zijn de fundamenten van de dienstverlening niet meer te waarborgen.

 

Mét resultaat

Na een aantal brainstormsessies en pilotprojecten is W&S2.0 inmiddels succesvol ingezet bij meerdere bedrijven. W&S2.0 levert – zonder extreem hoge wervingskosten – de juiste kandidaten voor de juiste vacature. Door middel van effectieve jobmarketing creëren we een succesvolle leadgeneratiecampagne, wat tot op heden een slagingspercentage van 100% heeft opgeleverd.

 

Benieuwd hoe we jouw vacature(s) wel kunnen invullen?

Vorige slide
Volgende slide