Online marketing Zwolle

Werving & Selectie 2.0 voor Bakker Groep Coevorden

Review Bakker Groep

“Het begon met een wild idee van een aantal creatieve jongens uit ons netwerk, maar inmiddels zijn we meer dan tevreden over de resultaten en besteden we al onze moeilijk in te vullen vacatures uit aan LevelUpClub.nl. En ja, het werkt echt. Wij spreken de vacature door, bepalen samen het plan en het budget en de Level Up Club gaat aan het werk. Tijdens de besproken periode worden we wekelijks op de hoogte gehouden van de voortgang en krijgen we inzicht in de statistieken van de campagnes. Vervolgens krijgen we de kandidaten al voorgesorteerd aangeboden, zodat wij meteen onze pijlen kunnen richten op de meest gemotiveerde en passende kandidaten.” aldus Hardy Keemink van Bakker Groep Coevorden.

 

Achtergrond

Het project W&S2.0 is een initiatief van samenwerkende ondernemers in de Level Up Club. Door krachten te bundelen en kennis te delen zijn ze in staat om bijzondere oplossingen te bedenken voor veel voorkomende zakelijke problemen. Zo is het personeelstekort voor veel bedrijven een groot issue. Het staat groei in de weg en soms zijn de fundamenten van de dienstverlening niet meer te waarborgen. 

 

De Level Up Club is samen met Deer Peter aan de slag gegaan met dit probleem. Na een aantal brainstormsessies en pilotprojecten is W&S2.0 inmiddels succesvol ingezet bij meerdere bedrijven. W&S2.0 levert – zonder extreem hoge wervingskosten – de juiste kandidaten voor de juiste vacature.

 

Benieuwd hoe we jouw vacature(s) wel kunnen invullen? Neem contact op.

Previous
Next

Deer Peter, samen op jacht

Interim Transport Group
Online

500+ leads p/m voor ITG Dalen

Met onze Werving & Selectie 2.0-campagne is het binnen twee weken gelukt om voor ITG meer dan 500+ aanmeldingen (leads) te genereren.

Hoe Drink Jij Je Koffie?