☑️ Één van onze labels

Liquid Content Leadinfo

Samen op jacht

Wat is Liquid Content?

Met Liquid Content van Leadinfo kun je de inhoud, tekst en afbeeldingen van je website aanpassen aan de hand van je websitebezoekers. Afhankelijk van de kenmerken van het bezoekende bedrijf, kun je tekst, afbeeldingen, video’s enz. aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld enkel klantcases van overheidsinstanties tonen als een gemeente je website bezoekt.

Je kunt Liquid Content ook gebruiken door bepaalde gegevens van het bedrijf in je website te verwerken. Op onze eigen homepage verwerken we de bedrijfsnaam van onze websitebezoekers in de tekst.

Door je website te personaliseren op basis van de kenmerken van je websitebezoekers, kun je nog beter aansluiten bij hun behoeften. Om Liquid Content op je website te implementeren, is veel technische kennis vereist. Dit heeft Deer Peter in-house.

Voor bezoekers van bedrijven toont de site een begroeting met ‘Op jacht met [bedrijfsnaam]’ inclusief het bedrijfslogo. Niet-herkende bezoekers zien de slogan ‘Samen op jacht’.”

Liquid Content implementeren

Leadinfo Partner

Als officiële partner van Leadinfo, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om Leadinfo via ons aan te vragen. Inclusief support, implementatie en CRM koppelingen.

Kosten Liquid Content

Onze dienstverlening kenmerkt zich door duidelijke en eerlijke prijzen. Voor elke Liquid Content module hanteren we een transparante vaste prijs, met eenmalige setupkosten van €249 voor maatwerk en kwaliteit. Probeer deze dienst nu 14 dagen gratis uit in samenwerking met Leadinfo.

Contact

Main form