Werving & Selectie 2.0

Ons marketingbureau biedt een abonnement op Retained Recruitment Marketing aan, een gespecialiseerde wervingsmethode waarbij uitzendbureaus en recruiters maandelijks investeren voor het invullen van vacatures. We gebruiken geavanceerde recruitment marketing strategieën om de vacatures effectief te werven, met een limiet van 5 vacaturecampagnes

Ons hert staat voor autoriteit en grootse ambities. Net zo groot als onze ambities voor jouw online marketing. Het hert is ook een symbool voor vertrouwen en overgave aan dat waar we in geloven. We helpen jou met jouw volledige recruitment marketing en geven je de output waar jij sollicitanten uit haalt.

Deer Peter B.V.

(Recruitment) Marketing as a Service

Meer weergaven en kliks op jouw pagina? Deer Peter helpt je met een werving campagne. We schieten niet met hagel en bereiken gericht jouw doelgroep. Of wil je viraal gaan met een grote offline marketingactie? Deer Peter gaat met jou op jacht.

Personeel werven was nog nooit zo makkelijk geweest

Met Werving & Selectie 2.0 pakken we het anders aan. Onze innovatieve aanpak combineert geavanceerde technologie met een diepgaand inzicht in menselijk gedrag. Hierdoor zijn we in staat om niet alleen naar vaardigheden en ervaring te kijken, maar ook naar culturele fit en persoonlijke waarden.

Vestiging Zwolle

Welkom in het hart van Zwolle! Vind ons op een geweldige plek: de 3e verdieping boven De Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, in de gezellige Stationsbuurt. Super makkelijk bereikbaar, pal tegenover Station Zwolle!

Neem contact op

Main form