Mayur Kitchen

Pittige marketingmake-over: Mayur Kitchen

🌶️ Pittige marketingmake-over

Voor Mayur Kitchen Zwolle mogen wij de markering verzorgen van A tot Z. We starten per direct met de campagnes. Mensen uit de gehele omgeving komen af op de heerlijke geuren en smaken van haar Indiase keuken.

 

Mayur kiest voor Deer Peter

“Ons contact met Thijs van Deer Peter is tot stand gekomen via een voormalige collega. Samen hebben we twee avonden met elkaar gespard onder het genot van Indiase tapas en hebben we een specifiek plan ontwikkeld voor de vernieuwde branding van mijn restaurant, waarbij ik veel nieuwe kennis heb opgedaan over marketing. 

We gaan ons richten op het introduceren van het nieuwe Indiase tapasgerecht genaamd ‘Mayur De Proeverij’ aan heel Zwolle.” Aldus Zaman & Asha Akther van Mayur Kitchen.

Deer Peter, samen op jacht

Interim Transport Group
Online

500+ leads p/m voor ITG Dalen

Met onze Werving & Selectie 2.0-campagne is het binnen twee weken gelukt om voor ITG meer dan 500+ aanmeldingen (leads) te genereren.

Bedrijfsvideo Deer Peter
Partners

Bedrijfsvideo gerealiseerd door Harald Vos

Ieder bedrijf heeft een pakkende video nodig, dit straalt passie en autoriteit uit. Daarom vroegen we aan Harald of hij een pakkende bedrijfsvideo op ons kantoor wilde schieten.

Hoe Drink Jij Je Koffie?