fbpx

Deer Peter B.V. | Online marketing Zwolle

Partner platform

Geen expertise in huis? Te weinig capaciteit? Samen een nieuwe dienst uitzetten? Extra diensten verkopen? Word partner.

Bij Deer Peter B.V. geloven we in de kracht van samenwerking om groei en succes te realiseren. Daarom nodigen we marketingbureaus en uitzendbureaus uit om zich bij ons partnernetwerk aan te sluiten en te profiteren van exclusieve voordelen. Als partner van Deer Peter B.V. krijg je toegang tot onze schaalbare oplossingen, geniet je van een aantrekkelijke korting op de inkoop en ervaar je de efficiëntie van snel schakelen.

Dit bieden wij jou

Schaalbaarheid

Onze flexibele en aanpasbare marketingoplossingen stellen jou in staat om jouw klantenbestand te laten groeien zonder zorgen over capaciteit. Wij zorgen ervoor dat jouw projecten altijd soepel verlopen, ongeacht de omvang. 

15 punten korting op de inkoop

Als partner profiteer je van een aanzienlijke korting op onze diensten. Dit stelt jou in staat om jouw klanten aantrekkelijke tarieven te bieden, terwijl je tegelijkertijd jouw eigen winstmarges vergroot.

Snel schakelen

Tijd is geld en wij begrijpen dat volledig. Ons team staat klaar om snel te reageren op jouw behoeften en samen met jou te werken aan het realiseren van jouw marketingdoelstellingen. Onze efficiënte communicatie en proactieve aanpak zorgen ervoor dat jouw projecten altijd op schema blijven.

De jacht begint hier.

De voorwaarden

Een succesvol partnerschap is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en eerlijke afspraken. Om een gelijkwaardige samenwerking te garanderen, dien je als partner aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Om continuïteit en stabiliteit in de samenwerking te waarborgen, vragen we je om een minimale afname van 6 maanden kort te sluiten met iedere eindklant.

Om elkaars zichtbaarheid en online autoriteit te versterken, plaatsen we wederzijds elkaars logo en partnerbadge op onze websites met linkbuilding.

Om de professionaliteit en betrouwbaarheid van onze partners te waarborgen, doen we uitsluitend zaken met bedrijven die als besloten vennootschap (B.V.) zijn geregistreerd.

Partners