Deer Peter B.V.

Marketing automation

Samen op jacht

Marketing automation

Je hebt een geweldige campagne, de leads stromen binnen en aan het einde van de dag download je ze allemaal in een Excel-bestand. Vervolgens kopieer je elk e-mailadres handmatig naar het BCC-veld voor een follow-up e-mail. Klinkt bekend? 

 

 

Dit proces is tijdrovend.

 

Met onze oplossing hoef je nooit meer handmatig je leads te downloaden of e-mails te kopiëren. Wij integreren Zapier om het zware werk voor jou te doen! Zo kun je je leads direct en automatisch retargeten, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

 

Ontspan op Bali, terwijl wij voor jouw leads zorgen!

 

Case Study

Bij Deer Peter streven we ernaar om echte bedrijfsuitdagingen op te lossen met slimme automatisering. Een perfect voorbeeld hiervan is onze recente samenwerking met Van der Werff Controlling. Zij wilden een manier om ZZP’ers direct te adviseren over de beste boekhoudoplossing voor hun behoeften, zonder handmatige tussenkomst.

We hebben een Boekhoud Check tool geïmplementeerd die potentiële klanten naar een korte quiz leidt. Op basis van hun antwoorden, worden ze automatisch gecategoriseerd en krijgen ze een aanbevolen boekhoudoplossing toegestuurd via e-mail. Dit hele proces, van het invullen van de quiz tot het versturen van het advies, wordt gestroomlijnd door Zapier.

 

Resultaat? Een naadloze ervaring voor de eindgebruiker en new business op de autopilot voor Van der Werff. Geen manuele downloads, geen BCC’s, gewoon direct, relevant advies voor de klant.

Met onze oplossing hoef je nooit meer handmatig je leads te downloaden of e-mails te kopiëren. Wij integreren Zapier om het zware werk voor jou te doen. Zo kun je je leads direct en automatisch retargeten, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

 

Wat wij bieden:

  • Directe Integratie – Jouw leads worden automatisch geïntegreerd in jouw gewenste e-mailmarketing tool of CRM.
  • Gestroomlijnde Follow-up – Stel automatische e-mails in voor je leads, gebaseerd op hun interacties en voorkeuren.
  • Tijd & Efficiëntie – Bespaar kostbare tijd en vermijd menselijke fouten. Laat technologie voor je werken.