fbpx

Deer Peter B.V. | Online marketing Zwolle

Marketing As A Service

Ontdek onze diensten.

Meer klanten of kandidaten? Deer Peter helpt je met een leadgenerating campagne. We schieten niet met hagel en bereiken gericht jouw doelgroep. Of wil je viraal gaan met een grote offline marketingactie? Deer Peter denkt met je mee.

Leadgeneratie 2.0 | Adverteren

Output: klanten personeel

Hou jij van overzicht? Wij ook. We maken een overzichtelijk marketingvoorstel, zodat jij weet waar je aan toe bent. Met leadgeneratie wekken we de interesse van jouw doelgroep, zodat zij overgaan tot actie.

Vanaf 

€1000 

per maand ex. btw

Interim Marketing

Output: sparren whitelabel frisse marketingstrategie content marketing

Ben je een marketingbureau of marketingafdeling en heb je behoefte aan een ervaren marketeer voor een tijdelijk of langdurig project? Wij bieden de mogelijkheid om een marketingexpert bij jouw zaak in te zetten. 

Vanaf

€75

per uur ex. btw

Google Ads

Output: verkopen naamsbekendheid

Heel simpel gezegd: Google Ads zijn advertenties op Google. Jouw potentiële klant doet een zoekopdracht. In de resultaten van de zoekopdracht wil jij bovenaan staan. Dat doen we met Google Ads.

Vanaf 

€250

per maand ex. btw

Guerilla Marketing

Output: hét gesprek van kringverjaardagen landelijke PR aandacht strong brand identity meer sales

We zijn heel goed in wat we doen, dus niet de goedkoopste. Vanaf 2,5k zetten we een campagne op die het nieuws haalt. Guerrilla marketing is een marketingtechniek waarbij bedrijven met beperkte middelen zoveel mogelijk publiciteit krijgen. De kosten voor deze vorm van reclame zijn laag in vergelijking met langdurige (online) campagnes.

Vaste prijs 

€2500

eenmalig ex. btw.

Wat kunnen we voor je betekenen?