Het verhaal achter Deer Peter

Het verhaal achter de naam Deer Peter

Het verhaal achter Deer Peter

De bedrijfsnaam Deer Peter is in 2020 ontstaan uit de combinatie van drie symbolische elementen: de Engelse vertaling van hert (Deer), de naam Peter maar bovenal familie! Dit lichten we graag aan je toe.

 

Deer

Het hert staat voor autoriteit en grootse ambities, wat perfect aansluit bij de visie van ons bedrijf en de doelstellingen die we nastreven.

 

Peter

Peter is de tweede naam van Thijs, de eigenaar van Deer Peter. Door zijn naam te integreren in de bedrijfsnaam, wil hij laten zien dat hij persoonlijk betrokken is bij het bedrijf en onze klanten. Het is niet de tent, maar de vent!

 

De Kebof

Thijs kwam op dit idee voor de naam op een familieverjaardag. De (herten)jacht speelde een belangrijke rol in de familie en dit was voor Thijs de inspiratie om de naam te kiezen. Hij wilde de symbolische betekenis van het hert en de band met zijn familie verweven in de naam van zijn bedrijf.

Daarnaast heeft Thijs geleerd over ondernemerschap van zijn opa en oma, die een familiebedrijf hadden in meubels, genaamd De Kebof. Thijs was geïnspireerd door hun harde werk en toewijding aan hun bedrijf en wilde dit ook voor zichzelf bereiken. Dit was een van de redenen waarom hij besloot om zijn eigen bedrijf op te starten in 2019. Op deze manier symboliseert de naam Deer Peter de ondernemersambitie van het bedrijf en een eerbetoon aan de warme familiebanden.

Deer Peter, samen op jacht

Interim Transport Group
Online

500+ leads p/m voor ITG Dalen

Met onze Werving & Selectie 2.0-campagne is het binnen twee weken gelukt om voor ITG meer dan 500+ aanmeldingen (leads) te genereren.

Hoe Drink Jij Je Koffie?